Известие
Collapse
No announcement yet.
Този тампон скъсан ли е или трябва да си е така?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеСкъсан еAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Колега на снимката не се вижда добре , но ако искаш компетентен отговор отиди в сервиз в града в който живееш , ако е скъсан ще ти го сменят или поне ще те подготвят с цената му / не е скъп изобщо /Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Comment
-
Не трябва да е от 2 части щото почва да опира странично и се чува грозно, в Евро 07 е смешни париsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЕстествено че не е това тампона. На теб ти трябва само втулката която се сменя много неприятно. Успехиначе е евтино 10-на лева
sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment
-
Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщениеТози тампон не го сменяй,защото ще се чудиш след това от какво ти вибрира купето.sigpic
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment
-
Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщениеТози тампон не го сменяй,защото ще се чудиш след това от какво ти вибрира купето.
Така ли трябва да си е... тука нещо не ми се връзва. Всеки казва различно.Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark
Comment
-
Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщениеДа НЕ ГО сменям???
Така ли трябва да си е... тука нещо не ми се връзва. Всеки казва различно.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Връзва се... и то доста! като смених този тампон.. щангичката влезе малко под напрежение и спонтанно след това ми се струва, че при подаване на газ(ускорение) започва една странна вибрация в купето отпред! все едно като спираш и са ти криви дисковете! аз нарочих каретата, но май не са те.
поздрави!sigpic
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment
Comment